بی دغدغه ترین روش ساخت بستنی را یاد بگیر !

با راحت ترین روش ساخت بستنی آشنا شو

بی دغدغه ترین روش ساخت بستنی را یاد بگیر !

با راحت ترین روش ساخت بستنی آشنا شو

یکی از محبوب ترین خوراکی ما ایرانی ها و حتی کل دنیا بستنی است . و از آنجایی که بسایر خوشمزه و اقتصادی هم هست یکی از پایه ثابت ترین تفریح های ما محسوب میشود . همین پرطرفدار بودن بستنی موجب شده که صنعت این خوراکی خوشمزه هم بسیار گسترده باشد و فعالان این صنف همواره به دنبال تنوع و ارتقا کیفیت و روش های گوناگون برای تولید این محصول باشند . در این مطلب قصد داریم روش جدید و بی دردسر ساخت یک بستنی را به شما آموزش دهیم .
پودر بستنی راه حل مناسب !
با پیشرفت تکنولوژی و افزایش رقابت بین بستنی فروشان همواره از مهم ترین دغدغه های آنها نوع مخلوط بستنی ، میزان استفاده از هر ماده ، و تنوع طعمی بوده . از مشکلات عمده که همیشه با آن دست و پنجه نرم میشود هزینه حمل و نقل و تهیه مواد اولیه ، زمانی که صرف تهیه مواد اولیه میکنیم ، تست چند باره تا بدست آوردن بهترین ترکیب ، عدم وجود ثعلب مرغوب در بازار، هزینه سنگین انبارش مواد اولیه مثل شکر و ... بوده .
پودر بستنی قیفی لترا تمامی این مشکلات را برطرف کرده . پودر بستنی لترا بدون نیاز به هیچگونه نیروی متخصص و با در بر داشتن تمامی مواد اولیه با ترکیب مناسب و کیفیت فوق العاده یک محصول کاملا راحت برای تولید بستنی است .
بدون دغدغه کمبود شکر در بازار یا ثعلب و هر گونه مواد اولیه . برای مطالعه بیشتر روی طرز تهیه بستنی با پودربستنی کلیک کنید .
تفاوت ساخت بستنی با پودر بستنی لترا !
در بسته های پودر بستنی لترا از مرغوب ترین مواد اولیه به همراه ترکیب آنالیز شده و تست شده توسط آزمایشگاه های پیشرفته به میزان و حجم مناسب در نظر گرفته شده .
تفاوت عمده دیگر استفاده از سافت بیس به جای ثعلب می باشد . همانطور که میدانید ثعلب بافت بستنی را سنگین میکند و با جایگزینی سافت بیس به جای آن که یک نوع استابلایزر هست کمک میکند بافت بستنی سبک ، خامه ای و حجیم باشد . از لحاظ اقتصادی هم بسیار مقرون به صرفه میباشد .
پودر بستنی قیفی لترا در دو نوع پایه شیر و آب هستند که وزن بسته های پایه شیر 2.350 کیلوگرم و با 10 لیتر شیر مخلوط میشود و پایه آب 2 کیلوگرم می باشد که با 5 لیتر آب مخلوط میشود .

  • ۰
  • ۰

بستنی یکی از مهم ترین و خوشمزه ترین میان وعده هایی است که در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد . از همین رو بسیاری برای فروش این محصول و اقدام برای ایجاد کسب و کار در این زمینه اقدام میکنند . این میان وعده به قدری محبوب میباشد که تقریبا در همه مکان های شهر شما میتوانید بستنی فروشی پیدا کنید . از این رو کیفیت و قیمت مزیت بسیار رقابتی بین فعالان این صنف می باشد . کلید موفقیت در این کسب و کار تعدیل مناسب بین کیفیت و قیمت محصول است . ما در ایم مطلب قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه میتوان با ساخت یک بستنی بدون ثعلب هم کیفیت قابل قبولی ارائه دهید و هم قیمت مناسبی برای بستنی ارائه دهید .

دو روش برای ساخت بستنی بدون ثعلب وجود دارد که به شما معرفی میکنیم که روش دوم با پودر بستنی میباشد که  بسیار کاربردی تر و آسان تر است .

کاربرد ثعلب در بستنی

ثعلب در بستنی نقش بافت ساز را ایفا میکند و یکی از مهم ترین مواد اولیه است که در ساخت بستنی به کار می رود . پس برای حذف آن از بستنی حتما باید دنبال جایگزین مناسب برای آن باشیم و بدون ثعلب بافت بستنی شکل نمیگیرد

چرا باید ثعلب را از بستنی حذف کنیم ؟؟

ثعلب یک بافت ساز قوی برای بستنی است و تقریبا 90 درصد از بستنی سازان از پودر ثعلب برای قوام و بافت بستنی استفاده میکنند . ولی یک عیب استفاده از این پودر این است که ثعلب بافت بستنی را سنگین میکند و بافت سنگین در طعم و ایجاد احساس سیری در فروش این محصول تاثیر منفی دارد برای همین جایگزین ثعلب باید این عیب را بر طرف کند . در ادامه دو روش برای این کار به شما معرفی کردیم که روش دوم بسیار راحت و کاربردی می باشد .

 

ساخت بستنی بدون ثعلب به روش سنتی

۱- برای شروع شیر، زعفران دم کرده، هل و گلاب را داخل یک ظرف هم میکس کنید.

۲- در ظرفی دیگر، زرده ی تخم مرغ را به همراه شکر با همزن دستی خوب بزنید. سپس مخلوط شیر را به صورت آهسته به آن ها اضافه کرده و با هم خوب هم زنید تا یکدست شوند.

۳- آرد را دو بار الک کنید. سپس آن را خیلی آرام به مایه ی مخلوط شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد کاملا با هم یکدست شوند.

۴- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم شعله ی گاز قرار دهید. آن را مدام هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظت فرنی برسند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بستنی کاملا خنک شوند.

 

۵- بعد از آن که مواد مخلوط شده کاملا سرد شدند، خامه را به آن ها اضافه کنید و با همزن دستی خوب با سایر مواد بستنی مخلوط کنید.

ساخت بستنی بدون ثعلب با استفاده از پودر بستنی

این روش ساده ترین ، کاربردی ترین و کم هزینه ترین راه ساخت بستنی است . شرکت لترا که چندین سال در زمینه تولید پودر های خوراکی فعالیت میکند پودر بستنی تولید میکند که در آن تمام محتویات لازم برای بستنی را دارد فقط سافت بیس را جایگزین ثعلب کرده . برای مطالعه بیشتر راجع به سافت بیس اینجا را کلیک کنید .

سافت بیس بافت بستنی را سبک ، خامه ای و حجیم میکند و شما میتوانید یک بستنی با ارتفاع مناسب و وزن پایین تر داشته باشید که این باعث میشود بسیار برای شما مقرون به صرفه باشد . برای ساخت بستنی با پودر لترا میتوانید با انتخاب نوع آن ( بر پایه آب یا شیر ) و ساخت آن طبق دستور مصرف بسته خیلی راحت و بدون نیاز به نیروی متخصص  بستنی شما آماده می باشد .

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری راجع به پودر بستنی لترا دارید یک مقاله مفصل که همه ی جزئیات استفاده از این پودر در آن هست نوشته ایم . میتوانید از آن استفاده کنید .    

  • ۰۱/۰۶/۲۳
  • لترا شاپ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی